Atatürk Anaokulu
ESENLER MAH. AHMET PİRİŞTİNA. CAD. ATATÜRK ANAOKULU BLOK NO: 2 MERKEZ / ÇANAKKALE

VİZYON

Kalitede sürekliliğin ve Okul Öncesi Eğitimin her koşulda Çanakkale´deki Adresi Olmak…

MİSYON

Geleceğin altın çocuklarının yetişmesinde pay sahibi olmak adına çıktığımız yolda; çocuklarımızın aileleri ile işbirliği içerisinde öncelikle eğitime ve değerlere bağlı, mutlu, doğaya ve insana saygılı, yaratıcı ve özgüven sahibi sağlıklı bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Okulumuz; 1- En Temiz ve En Sağlıklı okul "BEYAZ BAYRAK" ödülü. 2- Beslenme Dostu Okul ödülü 3- EKO-OKULLAR YEŞİL BAYRAK ÖDÜLÜ 4- TKY Ekipler Kategorisinde İl Genelinde En İyi Ekip 3.sü. 5- TKY Kurumlar Kategorisinde İl Genelinde En İyi Kurum Kategorisinde 2. oldu. 6- EN´ler projesinde İl Genelinde En Güzel Okul Bahçesi İl 2. ödülü. 7- EN´ler projesinde İl Genelinde En Başarılı Okul İdaresi İl 2. si başarılarını elde etmiştir. Öğretmen ve Personelimize teşekkürler.

İkili Öğretim

08:00-13:00 Sabahçı Grubu 13:00-18:00 Ögle Grubu 13:00-17:10 Çocuk Kulübü

Kordona, Valiliğe 2 Km uzaklıktadır.

Esenler Mah. Fatma Refet Angın Sk. No:3 Merkez / ÇANAKKALE